Ασφαλίσεις

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Τουριστικά λεωφορεία

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ με εμπειρία και εξειδίκευση 45 χρόνων στην ασφάλιση τουριστικών λεωφορείων διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ασφάλισης ΦροντEasy για κάθε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τουριστικών μεταφορών.

Αστικά λεωφορεία

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ προσφέρει ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ασφάλισης ΦροντEasy URBAN με ολοκληρωμένες καλύψεις και ασυναγώνιστες παροχές για αστικά λεωφορεία.

Υπεραστικά λεωφορεία

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ απαντάει στις ανάγκες των ιδιοκτητών υπεραστικών λεωφορείων δημιουργώντας και παρέχοντας τα προγράμματα ασφάλισης ΦροντEasy FLEXI ΙNTERURBAN.

Σχολικά λεωφορεία

Το ειδικά σχεδιασμένο για τα κίτρινα σχολικά λεωφορεία πρόγραμμα ασφάλισης ΦροντEasy ΥΕLLOW BUS συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, το μέγιστο των καλύψεων με το ανταγωνιστικότερο ασφάλιστρο της αγοράς.

Τουριστικά τρένα

Το τουριστικό τρενάκι είναι το πιο πρωτότυπο μέσο για την ξενάγηση και εξυπηρέτηση των τουριστών και δεν θα μπορούσε να λείπει από την γκάμα των προϊόντων που ασφαλίζει η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ.

Λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού

Για επιχειρήσεις που διαθέτουν λεωφορεία μεταφοράς του προσωπικού τους (βιομηχανίες κλπ.) ή των πελατών τους (ξενοδοχεία κλπ.), η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ προτείνει το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ασφάλισης ΦροντEasy STAFF TRANSFER.

Mini Vans

Για τους ιδιοκτήτες Mini Vans, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης, που ψάχνουν για μια συμφέρουσα απλή ή μικτή ασφάλεια για τις VIP μεταφορές τους, η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ προτείνει το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ΦροντEasy MINI VAN.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ευνοϊκή ασφαλιστική
κάλυψη οχημάτων

Η ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων αφορά στη νομική προστασία οχημάτων για επαγγελματίες, όπως για κίτρινα λεωφορεία, τουριστικά λεωφορεία, υπεραστικά λεωφορεία κ.ά., που εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα ή θέλουν οι ιδιοκτήτες τους να τα ασφαλίσουν για κλοπή, ολική καταστροφή από πυρκαγιά η φυσικά φαινόμενα κ.ά.

Τα οικονομικά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρει η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών αναγκών είτε ψάχνετε την πιο οικονομική αλλά αξιόπιστη λύση, είτε αναζητάτε βασικές ή εξειδικευμένες παροχές, ή ακόμη και αν αναζητάτε τις πιο πλήρεις ασφαλιστικές καλύψεις.

Είτε ενδιαφέρεστε για την ασφάλιση τουριστικών λεωφορείων είτε για την ασφάλιση υπεραστικών λεωφορείων, η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ καλύπτει την αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, την απώλεια-καταστροφή αποσκευών, τη θραύση κρυστάλλων καθώς και την οδική βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος.

Ολοκληρωμένα Ασφαλιστικά Προγράμματα

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ είναι πάντα εδώ και σας ΦροντEasy αναλαμβάνοντας την ασφάλιση του οχήματος σας με τα πιο σύγχρονα, ευέλικτα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προγράμματα. Όλα τα προγράμματα υποστηρίζονται από ισχυρές και φερέγγυες αντασφαλιστικές συμβάσεις και είναι ειδικά μελετημένα για να μπορούν να καλύψουν την κάθε ξεχωριστή ανάγκη των ασφαλιζόμενων.

Ασφαλιστείτε σήμερα στη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ και ενημερωθείτε εδώ ή στο facebook.com/genikipanelladiki.gr, που καθημερινά σας τροφοδοτεί με πολλές χρήσιμες πληροφορίες και ενημερώσεις, για να είστε κερδισμένοι σε κάθε διαδρομή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ