Εταιρική
διακυβέρνηση

ΕΤΑΙΡΙΚΗ
ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

45 χρόνια
φερέγγυας παρουσίας
και αξιόπιστων λύσεων

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ αποτελεί έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο οργανισμό, που συνεχώς εξελίσσεται και αποτελεί κορυφαία ασφαλιστική επιχείρηση στον τομέα δραστηριοποίησής της.

Ως σύγχρονη, κερδοφόρα και φερέγγυα αλληλασφαλιστική επιχείρηση, με περισσότερα από 45 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, θα συνεχίσει να προσφέρει πληθώρα αξιόπιστων λύσεων για την ικανοποίηση των ασφαλιστικών αναγκών των Μελών της, δίνοντας έμφαση στη συνεχή υποστήριξη και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση τους.

Επιπρόσθετα, θα συνεχίσει να δημιουργεί υπεραξία στη Συνεταιρική συμμετοχή τους, λειτουργώντας προς όφελος της κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους και προάγοντας την ευρύτερη συνεργασία μεταξύ τους. Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, με το βλέμμα στο μέλλον, συνεχώς εξελίσσεται, επενδύοντας συστηματικά στις νέες τεχνολογίες και στο ανθρώπινο δυναμικό της, δίνοντας στους εργαζομένους της, τη δυνατότητα να εξελίξουν το σύνολο των επαγγελματικών τους φιλοδοξιών.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

3 λόγοι για να μας προτιμήσετε

Εξειδίκευση

Η εταιρία κατέχει εδώ και χρόνια την ηγετική θέση στον κλάδο ασφάλισης τουριστικών λεωφορείων καλύπτοντας περισσότερο από το 70% του συνόλου της αγοράς.

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας, τεχνογνωσίας, αλλά και κορυφαίων λύσεων λογισμικού, συμβάλλει στην αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης, αλλά και την αυτοματοποίηση διαδικασιών.

Φερεγγυότητα

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ αποτελεί μια εταιρία με υψηλό κύρος που λειτουργεί εδώ και χρόνια με φάρο τον επαγγελματισμό, τη διαφάνεια, την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αξίες

 • Δημιουργικότητα
 • Ακεραιότητα
 • Κοινωνική Ευθύνη
 • Ομαδικό Πνεύμα
 • Άψογη Εξυπηρέτηση Ασφαλισμένων – Μελών
 • Καινοτομία
 • Εξειδίκευση
 • Επαγγελματισμός

Όραμα

Το Όραμα της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ είναι να παραμείνει η κορυφαία επιλογή στον τομέα δραστηριοποίησής της και να επεκταθεί σε νέους τομείς ασφάλισης για τους Ασφαλισμένους – Μέλη της.

Αποστολή

 • Να λειτουργεί υπεύθυνα, σεβόμενη τον καταναλωτή και τα Μέλη της.
 • Να παρέχει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες ασφαλίσεις και υπηρεσίες.
 • Να εμπλουτίζει το ασφαλιστικό της χαρτοφυλάκιο με νέα προϊόντα.
 • Να δημιουργεί και να διατηρεί μακροχρόνια σχέση συνεργασίας με τα Μέλη της.
Αξίες
Όραμα
Αποστολή

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Management

Διοικητικό Συμβούλιο

Θεόδωρος – Βασίλειος Δ. Καραμήτρος - Πρόεδρος του Δ.Σ

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των τουριστικών μεταφορών. Έχει πολυετή συμμετοχή στη διοίκηση της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, από το 2000 ως μέλος του Δ.Σ., από το 2004 ως το 2009 ως ταμίας και από το 2009 ως Πρόεδρος του Δ.Σ.. Από το 2013 είναι μέλος του Δ.Σ. του Πανελλαδικού Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Δ.Χ. Συν. Π.Ε..

Αριστείδης Γ. Μαρίνης - Αντιπρόεδρος του Δ.Σ

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς των τουριστικών μεταφορών και των οργανωμένων ταξιδιωτικών εκδρομών και είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΓΕΠΟΕΤ (Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού). Έχει πολυετή συμμετοχή στη διοίκηση της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, από το 2009 ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., από το 2015 ως Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. και από 29.03.2018 ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Παναγιώτης Β. Μαρούλης - Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των τουριστικών μεταφορών, είναι ενεργό μέλος της Ακαδημίας Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδος (ΕΣΥΝΕ), είναι μέλος της επιτροπής αξιολόγησης νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών του συνδέσμου Blue Growth και από 24.03.2021 είναι Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, διαθέτει μεταπτυχιακό Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων από το London Metropolitan University και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Κωνσταντίνος Γ. Παπαδάκης - Tαμίας του Δ.Σ

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς των τουριστικών μεταφορών και της εμπορίας – εισαγωγής λεωφορείων – φορτηγών και ανταλλακτικών. Έχει συμμετοχή στη διοίκηση της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, από το 2015 ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου, από 29.03.2018 ως Γραμματέας του Δ.Σ. και από 24.03.2021 ως Ταμίας του Δ.Σ. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει εμπειρία προγραμματισμού. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Μιχαήλ Ζορπίδης - Mέλος του Δ.Σ

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς των τουριστικών μεταφορών και των οργανωμένων ταξιδιωτικών εκδρομών, από το 2006 ως Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Πρακτόρων, Γενικός Έφορος στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Ελλάδος, Μέλος του Δ.Σ. Helexpo, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και από 24.03.2021 είναι Μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ. Διαθέτει πτυχίο Ι.Α.Τ.Α. και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Δημήτριος Μιχαλόπουλος - Mέλος του Δ.Σ

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς των τουριστικών μεταφορών και της εμπορίας λεωφορείων, και από 24.03.2021 είναι Μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ. Διαθέτει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Ευάγγελος Δ. Τσόκας - Mέλος του Δ.Σ

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των τουριστικών μεταφορών από το 1992. Συμμετέχει στη διοίκηση της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ από το 2015, ως Μέλος του Δ.Σ.. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Επιτροπή Εσωτερικού Ελέγχου

Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου - Πρόεδρος Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου

Η Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου κατέχει από την 24.03.2021 τη θέση της Προέδρου της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ. Διαθέτει 15ετή επαγγελματική εμπειρία στον Ελεγκτικό τομέα, από το 2006 έως το 2015 ως Μέτοχος Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και από το 2015 έως σήμερα ως Μέτοχος Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και ως Διευθύνουσα Σύμβουλος κορυφαίων εταιριών παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών στον ασφαλιστικό, βιομηχανικό και εμπορικό τομέα. Είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ελεγκτική και Λογιστική, διαθέτει μεταπτυχιακό στην Επαγγελματική Κατάρτιση Ελεγκτών Λογιστών με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ), καθώς και πτυχίο από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Λογιστικής Χρηματοδοτικής Διοίκησης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Ευάγγελος Μαστροδήμας - Μέλος Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου

Κατέχει από την 01.02.2018 τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία ως Οικονομολόγος στον τομέα των επιχειρήσεων. Διαθέτει πτυχία από το Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Πάτρας και από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κατέχει άδεια Α’ Τάξης Λογιστή – Φοροτεχνικού. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Κωνσταντίνος Πολιτάκος - Μέλος Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου

Κατέχει από 01.02.2018 τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου και του Νομικού Συμβούλου της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ. Διαθέτει 20ετή εμπειρία στο δίκαιο που διέπει τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων για θέματα δικαίου. Διαθέτει πτυχίο από το Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και MSc in European Law από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, Αγγλίας. Είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Διοίκηση

Ευστάθιος Φρούσος - Γενικός Διευθυντής

Κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Διαθέτει 20ετή και πλέον επαγγελματική εμπειρία ως Οικονομικός και Γενικός Διευθυντής σε Ασφαλιστικές και Αντασφαλιστικές Μεσιτικές επιχειρήσεις. Διαθέτει πτυχίο Οικονομολόγου από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στην Οικονομική Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων του Ε.Ι.Α.Σ., καθώς επίσης και εξειδικευμένα σεμινάρια για χρηματοοικονομικά, λογιστικά και φορολογικά θέματα. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Λάμπρος Χίνης - Επιχειρησιακός Διευθυντής

Ο Λάμπρος Χίνης κατέχει τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή. Διαθέτει 10ετή και πλέον επαγγελματική εμπειρία στον Τραπεζικό κλάδο. Διατέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ από το 2015 έως το 2018. Διαθέτει πτυχίο από το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθώς και ΜSc in Finance από το Alba Graduate Business School. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Αλίκη Κορέλη - Διευθύντρια Εμπορικών Εργασιών

Κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Εμπορικών Εργασιών. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στον Ασφαλιστικό κλάδο. Διατέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Ανάληψης Κινδύνων – Εκδόσεων της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ από το 2012 έως το 2013. Διαθέτει πτυχίο στην Κοινωνιολογία και Φιλοσοφία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχίο σε θέματα Insurance Market & Business Administration από το American College of Greece, Deree College & Ε.Ι.Α.Σ. καθώς και MBA της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.).  Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων του Ε.Ι.Α.Σ.. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Ανδρέας Καλλίνωσης - Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Εργασιών

Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Χρηματοοικονομικών Εργασιών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία, κατέχοντας θέσεις ευθύνης σε Ναυτιλιακή, Κατασκευαστική και Εμπορική εταιρία ως στέλεχος Οικονομικών Διευθύνσεων. Διατέλεσε Προϊστάμενος Λογιστηρίου της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ από το 2010 έως το 2014. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος, κατέχει άδεια Α’ Τάξης Λογιστή – Φοροτεχνικού και είναι μέλος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά.

Λειτουργίες

Παναγιώτα Βασιλοπούλου - Υπεύθυνη Λειτουργίας Εσωτερικού Ελέγχου

Κατέχει τη θέση της Υπεύθυνης Λειτουργίας Εσωτερικού Ελέγχου από το 2011. Εντάχθηκε στη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ως στέλεχος της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών, στο Τμήμα Εκδόσεων – Ανάληψης Κινδύνων το 2010. Προγενέστερα υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος Διεύθυνσης Περιουσίας & Λοιπών κλάδων  στα Τμήματα Εκδόσεων και Αποζημιώσεων ασφαλιστικής εταιρίας γενικών ασφαλίσεων. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με επαγγελματική πιστοποίηση στον Εσωτερικό Έλεγχο και την Ελεγκτική από την Association of International Accountants (A.I.A), καθώς και Εσωτερικών Ελεγκτών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων των Ε.Ι.Α.Σ. – Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Δήμητρα Χρυσαΐτη - Υπεύθυνη Λειτουργίας Κανονιστικής Συμμόρφωσης

Κατέχει τη θέση της Υπεύθυνης Λειτουργίας Κανονιστικής Συμμόρφωσης από το έτος 2020. Εντάχθηκε στη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ το έτος 2018 ως στέλεχος του Νομικού Τμήματος. Είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με 10ετή εμπειρία στη δικαστηριακή πρακτική και ειδίκευση στο αστικό, εμπορικό και ασφαλιστικό δίκαιο. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος της πιστοποίησης κανονιστικής συμμόρφωσης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.

Δήμητρα Παπαγεωργίου-Σιωρά - Υπεύθυνη Λειτουργίας Διαχείρισης Κινδύνων & Γενική Υπεύθυνη Αναλογιστικής Λειτουργίας

Κατέχει τη θέση της Υπεύθυνης της Λειτουργίας Διαχείρισης Κινδύνων από το 2020, καθώς και της Γενικής Υπεύθυνης Αναλογιστικής Λειτουργίας από 01.03.2022. Προγενέστερα υπήρξε επί σειρά ετών Σύμβουλος Αναλογιστικών και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών σε πολυεθνικό οργανισμό παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος MSc in Actuarial Science and Mathematical Finance από το University of Amsterdam καθώς και της πιστοποίησης CAA (Certified Actuarial Analyst). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ολλανδικά.

Νικολέττα Κοκκινομηλιώτη - Γενική Υπεύθυνη Ασφάλειας Πληροφοριών

Κατέχει τη θέση της Γενικής Υπεύθυνης Ασφάλειας Πληροφοριών της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ από το 2022. Εντάχθηκε στη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ το 2019 ως μηχανικός εφαρμογών στο Τμήμα Μηχανογράφησης & Υπεύθυνη Διοικητικής Πληροφόρησης. Προγενέστερα κατείχε θέσεις Ανάπτυξης λογισμικού και Υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και θέσεις Ασφαλιστικού Συμβούλου και Συμβούλου προγραμμάτων ERP σε Ασφαλιστικές Εταιρίες και Εταιρίες Ανάπτυξης Λογισμικού. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Τεχνολογικών Εφαρμογών Αθηνών με πιστοποίηση IT και Cyber Security του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2022 Lead Auditor και πιστοποίηση στη Σύγχρονη Χρηματοοικονομική Λογιστική & Ελεγκτική Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Εργασιών από το Ε.Ι.Α.Σ. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Χριστίνα Τσέλιου - Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κατέχει τη θέση της Υπεύθυνης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO). Διαθέτει ειδίκευση στο αστικό, εμπορικό και ασφαλιστικό δίκαιο και το δίκαιο προσωπικών δεδομένων και 10ετή εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό τομέα και τη δικαστηριακή πρακτική. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τομέα Αστικού Δικαίου (LLM Πολιτικής Δικονομίας) της Νομικής Σχολής Αθηνών, καθώς και κάτοχος πιστοποίησης DPO. Είναι πιστοποιημένη Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Επιχειρησιακές Μονάδες

Κωνσταντία Καλαμαριώτη - Υπεύθυνη Marketing-Επικοινωνίας

Η Κωνσταντία Καλαμαριώτη κατέχει τη θέση της Υπεύθυνης Marketing – Επικοινωνίας της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ από τη 02/03/2018. Διαθέτει 30ετή επαγγελματική εμπειρία, κατέχοντας θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικό Τηλεπικοινωνιακό Όμιλο, καθώς και σε πολυεθνικό Τραπεζικό Όμιλο και ως επικεφαλής Marketing Communications τα τελευταία 20 έτη. Διαθέτει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Boston University, USA. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Καταστατικό

Οργανόγραμμα

Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπής Ελέγχου

Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

Πολιτική Ποιότητας EN ISO 9001:2015